Friday, November 7, 2008

Autoturism zdrobit dupa ce a intrat sub un tir


Duminica 2 noiembrie in jurul orei 19:00, patru tineri si-au vazut moartea cu ochii dupa ce soferul autoturismului cumparat cu o zi inainte, dorind sa le arate prietenilor ce poate masina, a intrat sub un tir in zona localitatii Recea.Soferul tirului iesea dintr-o statie de benzina aflata pe marginea drumului si a virat la stanga fara sa se asigure.


Cu muzica data la maxim si cu pedala de acceleratie apasata pana in fund, soferul autoturismului nu a mai putut sa evite impactul, muzica continuand sa mearga la maxim chiar si dupa producerea accidentului.


In autoturism se aflau 4 tineri, 3 baieti si o fata, cu varste cuprinse intre 18-25 ani.Masina a fost facuta praf, cei 4 tineri au fost cu greu scosi din autoturism de catre echipa de descarcerare, soferul a suferit multiple fracturi la picior si mai multe traumatisme toracice.


Niciunul dintre tinerii aflati in masina nu au scapat nevatamati si au fost transportati de urgenta la spital, unde soferul si pasagerul aflat in dreapta soferului au fost operati de urgenta. Fata care se afla cu ei in masina a suferit cele mai putine traumatisme si va fi prima externata din spital.


Masina fusese achizitionata cu o zi inainte, si probabil ca soferul a vrut sa vada ce poate masina, dar de vina pare sa fie soferul tirului care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers, la iesirea din benzinarie.


Soferul tirului s-a ales cu dosar penal si risca pana la 5 ani de inchisoare, pentru vatamare corporala din culpa.

mai multe detalii aici

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP