Wednesday, December 3, 2008

Portocala Ucigasa (protejeaza natura)

dan campean, orange, portocala, targu mures

Navigand pe site-ul Orange am descoperit acest mic articol referitor la faptul ca anul trecut au fost taiati 3280 de copaci, adica enorm de mult. Hartia fiind folosita la situatii financiare si detalii de convorbiri.
Oare portocala e ucigasa sau clientii ? Orange nu e singura companie care face asa ceva, ar trebui opriti intr-un fel sau altul. (Get a laptop people !!!!)


"Numai anul trecut au fost tipărite 32 de milioane de pagini pentru facturi fiscale Orange, situaţii financiare si detalii de convorbiri. Au fost folosite 164 de tone de hârtie pentru care au fost tăiaţi 3280 de copaci."

- "Vesti bune pentru natura" ? Glumesti nu ? Imaginativa cum vor diparea padurile pentru ca vorbim la tampifon, aaaa pardon, telefon.
- Ce e de facut ? Nu disperati, tot ei vin si cu solutia: " intră în contul tău Web Care şi alege varianta electronică".
- Intrati pe "Web Care" fratilor si problema e rezolvata. Padurile nu se vor mai taia, pentru ca de acum pliantele si fluturasii distribuiti cu tona, cel putin la mine in oras, se vor muta pe "Web Care". Materialele publicitare si chestiile inutile infundate in plicurile care contin factura se vor muta si ele tot acolo - pe WEB CARE

Padurea este salvata !!!!!

Sursa
Fotografia facuta de Dan Campean

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP