Wednesday, November 12, 2008

BC Mures - Dinamo Bucuresti (74-69)

Luni 10 Noiembrie, echipa BC Mures a facut spectacol si a multumit fanii dupa ce i-a invins pe cei de la Dinamo Bucuresti cu scorul de 74-69.Chiar daca dupa parerea unora meciul ar fi fost vandut, sau aranjat, tigrii ne-au demonstrat ca stiu sa lupte si sa invinga.

Echipa BC Mures nu s-a dat batuta, desi la sfarsitul primei reprize, echipa Dinamo Bucuresti era in avantaj. Impulsionati de staff-ul tehnic si aplaudati si sustinuti de public, tigrii nu si-au pierdut cumpatul si au aratat tuturor, ca putem invinge, ca nu renuntam si ca luptam pana in ultimul moment.

Dupa o accidentare suferita de catre capitanul echipei, Cooley, Haron Hargrave a fost nevoit sa ii ia locul, si s-a dovedit a fi o alegere buna pentru acele momente critice. Fundasul din Sacramento a dovedit ca schimbarea a fost una inteleapta, demonstrand rabdare si calm in acele momente critice si totodata incendiare.

Publicul le-a rasplatit inca o data efortul prin sustinerea pe parcursul meciului si prin aplauzele la fiecare lovitura reusita. Felicitari !!!

poze facute de Rady

pentru mai multe detalii, poze: Site oficial BC Mures

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP