Tuesday, April 8, 2008

"Schimb de Carti" la Targu Mures"Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan. Din fericire pentru cei din Targu Mures, Schimb de carti de desfasoara si in orasul nostru.

Cei care doresc se intalnesc la o data si intr-un loc stabilite dinainte, pentru a schimba carti intre ei, pentru a discuta intr-un cadru "cat mai liber si cat mai putin rigid", la un ceai, cafea, suc, bere etc. despre carti, autori si despre orice alte idei pe care le are fiecare. Intrarea este libera si oricine doreste poate participa.

Ultima intalnire a avut loc in data de 6 aprilie 2008 si a fost un fel de ediţie aniversară, cu toate că ploaia i-a ţinut pe mulţi în casă. Principalul subiect al discuţiei a fost concertul Metallica din iulie, iar în jurul lui s-au tesut alte mici conversatii despre ce va face fiecare vara aceasta, in materie de festivaluri.

Mai multe detalii despre ce este schimb de carti, cum se desfasoara si despre evenimentele puteti gasi pe site-ul SchimbdeCarti.ro , Schimb de Carti Targu Mures.

sursa: SchimbdeCarti.ro

2 comments:

Anonymous April 9, 2008 at 1:43 PM  

Mulţumim de promovare, zic.

Alexandru Hategan Chirila April 9, 2008 at 4:05 PM  

Salut ! Multumesc tuturor celor care citesc articolele scrise de mine pe blog, continuati sa vizitati blog-ul vor aparea multe articole interesante, atat despre evenimente in targu mures cat si despre schimb de carti sau alte domenii...

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP