Tuesday, April 8, 2008

Telecomanda universala Logitech Harmony One este acum in Romania

Compania Logitech aduce in Romania telecomanda universala Harmony One, ce inlesneste modul de control al sistemului audio-video de acasa printr-un ecran color sensibil la atingere, o dispunere intuitiva a tastelor si un design prietenos si confortabil.
O analiza efectuata de Logitech a remarcat ca o caracteristica de baza a telecomenzii Harmony One o constituie ecranul touchscreen color de 5,6 cm ce raspunde la mici stimulenti electrici provocati de varful degetelor. Tehnologia „capacitive touchscreen” este mult mai rezistenta spre deosebire de ecranele sensibile care raspund la presiune. Touchscreen-ul color ofera control pentru orice dispozitiv home-entertainment printr-un receiver cu infrarosu, precum recordere video, televiziuni de inalta definitie sau alte dispozitive media. Ecranul sensibil al telecomenzii Harmony One afiseaza de asemenea siglele posturilor TV preferate pentru a le accesa rapid.
Pentru un uz mai confortabil, telecomanda Harmony One ofera o dispunere a tastelor intuitive divizata in patru zone distincte (numere, comenzi traditionale pentru DVD, D-pad cu volum si canale sus/jos si butoane de meniu pe ecran), pentru control fara probleme al celor mai populare dispozitive de home-entertainment. Doar cele mai importante 40 de taste sunt dispuse pe telecomada Harmony One, astfel incat utilizatorii sa o gaseasca imediat pe cea dorita. Fiecare tasta este realizata individual, oferind semnalmente tactile astfel incat utilizatorii sa poata manevra telecomanda prin atingere fara a fi nevoiti sa se uite unde apasa.
Pentru a fi mai ergonomic, modelul Harmony One dispune de o forma curbata, care se potriveste oricarui membru al familiei, fara sa conteze marimea mainii. Partea superioara a telecomenzii este neagra si baza, de culoare argintie, iar tastele negre sunt dispuse pe un fundal alb. Docul de reincarcare al telecomenzii are un profil lucios, iar o luminita ajustabila il face usor de gasit prin intuneric.
Harmony One ofera beneficiile intalnite la familia de telecomenzi Harmony, incluzand atat sistemul de manevrare one-touch sustinut de cea mai mare baza de date A/V si de echipamente de divertisment, cat si setarea online.

Sursa: pcworld.ro

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP