Thursday, April 10, 2008

Targul de CariereAstazi 10 aprilie, am trecut pe la Targul de Cariere, targ organizat la Targu-Mures in incinta Teatrului National. Au fost prezente 21 de firme, printre care Auchan, Genpact, Metro, Terapia Ranbaxy, Siemens, Auto Top, Aiesec, E-on gaz. Firmele prezente aveau pregatite materialele publicitare si de informare pentru a putea prezenta mai bine locurile de munca oferite. Unele dintre firme aveau chiar si un formular de CV, asta daca nu ai venit cu el facut de acasa, care putea fi completat la fata locului de catre doritori.


Teatrul National, era amenajat doar la parter de catre firmele participante, fiecare avand un mic birou unde un reprezentant al firmei iti putea prezenta firma, locurile de munca disponibile, cerintele pe care le are firma si iti oferea materiale publicitare (fluturasi, reviste, pixuri, stickere, etc.)


Nu am putu sa nu remarc sediul AIESEC, frumos colorat in culorile specifice, alb, portocaliu si albastru, unde o persoana membra mi-a explicat despre platforma internationala a tinerilor AIESEC, despre munca in echipa, promovarea studentilor in domeniile in care sunt interesati cei inscrisi in AIESEC.


Pentru cei care inca nu au reusit sa ajung azi la targ, mai au la dispozitie ziua de Vineri, 11 aprilie 2008 pentru a vizita, pentru a depunde CV-uri si pentru a vedea "expozitia de joburi" prezente la targ.

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP