Saturday, April 12, 2008

Spectacol de dans : Pe Ritmuri Studentesti

Vineri 11 aprilie, am fost si noi prezenti la evenimentul organziat de Casa de Cultura "Mihai Eminescu" in colaborare cu Directia Judeteana pentru Tineret Mures. Cei prezenti in sala, au putut admira trupele "Putin stil", scoala de dans "Sill Art", Ansamblul folcloric "Cununita". Spre final l-am putut ascula si pe Jess,a caruit prestatie a fost considerabil imbunatatia fata de cea de la festivalul de satira si umor.

La finalul spectacolului am reusit sa obtinem un interviu cu Adrian Cosmin Plesa, unul din dansatorii trupei Putin stil:

1. De cat timp exista trupa Putin Stil ?
-Trupa s-a infiintat in urma cu 11 ani.

2. De cat timp esti membru al trupei?
-Sunt membru al trupei de aproximativ 1 an.

3. Cum ti s-a parut prestatia trupei in aceasta seara, a iesit totul asa cum v-ati propus ?
-In aceasta seara trupa Putin Stil a sustinut 3 dansuri. In mare parte noi am fost multumiti de prestatia noastra, dar cei mai in masura sa decida asta sunt publicul.

4. Care este urmatorul eveniment la care veti lua parte pe scena, cand si unde va avea loc ?
-Urmatorul eveniment la care vom lua parte va avea loc in data de 2 mai 2008 la Iasi
-Apoi, vom participa la concursul "pasi in 2", in data de 17 mai 2008, la Targu-Mures. Cu ocazia acestui concurs trupa Putin stil va sarbatori implinirea a 11 ani de la infintare.

Sala de spectacol a fost aproape plina, felicitari organizatorilor. Felicitari trupelor care ne-au delectat cu dansuri sau cu muzica in cele 2 ore cat a tinut spectacolul.

0 comments:

Labels

About This Blog

  © Blogger template 'Ultimatum' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP